Tüm zamanların en iyi FPS oyunlarından Call Of Duty bu sefer yaptığı bilgilendirme ile dikkatleri daha fazla üzerine çekti ve kullanıcıları bir hayli üzdü. Bir çok kullanıcıyı kendine hayran bırakan ve çıkarttığı seriler ile bağımlılık yaratan oyunları ile fenomen olan Call Of Duty "Ghost" isimli serisi ile oyuncularını merakla bekletiyordu.


Oyunun yapımında emeği olan Infinity Ward ve Activision oyuna birçok yenilik eklemiş. 30 yeni silah, 20 yeni killstreak ve haritalarda birçok yıkım evler bizleri heyecanlandırıyor. Ayrıca multiplayer özelliğindeki değişik haritalar ve yeni özellikler oyuna daha da heyecan katacak gibi.


Her ne kadar oyundaki görseller, haritalar ve sahneler etkileyici olsa da geliştiriciler bunların bir bedeli olmalı diye düşünmüş olacak ki oluşturulan sistem gereksinimleri dudak uçuklatacak cinsten. İşte şimdi o dudak uçuklatan sistem gereksinimlerine gelelim. :)

Call of Duty Minimum Sistem Gereksinimleri

- Windows 7 64-Bit / Windows 8 64-Bit
- Intel Core 2 Duo E8200 2.66 GHZ / AMD Phenom X3 8750 2.4 GHZ ya da daha iyisi
- 6 GB RAM
- 50 GB'lık boş hard disk alanı
- NVIDIA GeForce GTX 550 Ti / ATI Radeon HD 5870 ya da daha iyisi
- DirectX uyumlu ses kartı
- DirectX 11
- Aktivasyon ve online modlar için internet bağlantısı

1 yorum :

  1. Haberi yayınladıktan sonra böyle açıklamalar gelmesi elbette beni de sizin kadar sevindirdi.:) Haber şu ki Activision tarafından yapılan açıklamada sistem gereksinimleri yalanlandı ve oyunun açıklanacak olan sistem gereksinimleri için hala beklenilmesi gerektiği vurgulandı. :)

    YanıtlaSil

 
2013 - 2014. Yazıların Tüm Hakları Saklıdır. Düzenleyen : Anıl ALTUN