Android telefonların belkide en güzel yanı marketlerin bulundurduğu oyunlardır. Bazen öyle ilginç oyunlara denk geliyoruz ki bağımlısı oluyor hatta rekorlar kırmak için resmen telefonla yarışıyoruz. :) Bazen sinirleniyor bazende çocuk gibi sevinip yeteneğimizi keşfediyoruz. :D

Aslında şimdi size anlatacağım oyun biraz diğerlerinden farklı. Farkı herhangi bir amacının olmaması. Bir kedi düşünün. Siz ne söylerseniz aynısını tekrar ediyor. Ediyor ama bunu yaptığı ses tonu komediye neden oluyor.

Aslında uygulama basit çalışıyor. Etraftaki sesleri dinliyor ve kendi ses tonu ile tekrar ediyor. Dokunduğunuzda ise farklı tepkiler vererek bizleri neşelendiriyor. Oyunun ücretsiz sürümüde mevcut. Ücretli sürüm ile daha eğlenceli bir oyun zevki yaşatabilir sizlere meşhur Tom. :)



Kedinin çıkardığı ses tonundaki incelik oyunu oynayanları gayet neşelendiriyor. Çevremde dahi oyunu her fırsatta oynamak isteyenler var. Söyledikleri ile çevredekileri de neşelendiren bir oyun haline geldi. :) Kedimiz sadece konuşma yeteneğine sahip değil. Kendisine dokunduğunuzda mırlama yani rahatsız olma hatta bayılmaya kadar komik olabilecek hareketler yapıyor. Bazı hareketler hoşuna giderken bazılarını beğenmiyor. Güncellemelerle beraber daha da komik bir hal alacağı kesin.

Oyunu hala oynamayanlar için linkleri aşağıda veriyorum. Bol eğlenceler.. :)

Android Sürümü = https://play.google.com/store/apps/details?id=com.outfit7.talkingtom2free


İos Sürümü = https://itunes.apple.com/us/app/talking-tom-cat-2/id421997825?mt=8

0 yorum :

Yorum Gönder

 
2013 - 2014. Yazıların Tüm Hakları Saklıdır. Düzenleyen : Anıl ALTUN