Eskilerde kapaklı telefonlar modaydı. Hala kullanan olmasına rağmen telefonların akıllanmış olması onları biraz yaramaz yapıyor. :) Bu nedenle pek ilgi çekmiyorlar gibi. Ama aslında öyle değil. Hala kapaklı telefonların hastaları çok. Bunu gören Samsung her zaman ki gibi bombasını patlattı. Ama bunu öyle bir yaptı ki herkes yok artık dedi zannımca. :)


Telefon hem kapaklı hem çift ekranlı. Özellikleri de öyle küçümsenecek türden değil. Telefonun özelliklerine bakalım isterseniz. Ama ondan önce görsele bir göz gezdirelim. :)




Resimde de gördüğünüz gibi telefon çift ekranlı. Hemde Amoled. Şimdi özelliklerine bakalım kısaca. Galaxy Golden modelinin biraz daha orta-üst seviyeye hitap etmesi bekleniyor. SHV-400EK numarasına sahip olan modelde 3.75 inçlik 800x480 piksel çözünürlükte iki AMOLED ekran yer alıyor.


1.7 GHz saat hızında çalışan Snapdragon 400 işlemcisinden güç alan model 2GB RAM, FM Radyo, 1820mAh batarya, Android 4.1.2 işletim sistemi, ön ve arkada iki kamera, LTE desteği şeklinde diğer özelliklere sahip.


Telefon her yönüyle yaratıcı. Bakalım Samsung bununla beraber nasıl bir satış rakamına ulaşacak. :)


0 yorum :

Yorum Gönder

 
2013 - 2014. Yazıların Tüm Hakları Saklıdır. Düzenleyen : Anıl ALTUN