Bir çoğumuz kariyer hayalleri ile okullara başlar, üniversitelere gider ve iş hayali ile yanar tutuşuruz. Ama bu kariyer zamanında önemli olan en iyi iş alanında en aranan statü de olmaktır. İşte filmimiz hem bunu anlatmaya çalışıyor hemde dünyanın teknoloji ve internet devlerinden olan Google firmasının o şahane dünyası ile sizleri buluşturuyor.

genç çıraklar

Film 2013 yapımı olup İmdb'den aldığı 6,3 puan ile izlenmeye değer filmler arasına giriyor. Filmin konusu aslında çok yüzeysel ya da klasik olmasına rağmen içeriği hem komedi, hem psikolojik mesajlar hem de duygusallık ile dolu. Pazarlamadan oldukça iyi anlayan iki arkadaş bir zaman gelir ve işlerini kaybederler. Ama gelin görün ki daha sonra yapmaları gereken işler onları tatmin etmez ve yaşlarına rağmen Google stajyerlik programına kayıt yaptırırlar.

genç çıraklar

Stajyerlikleri kabul edilen bu iki kafadar kendilerini oldukça genç bir topluluğun içinde bulur ve teknolojiden hiç anlamadıkları için dışlanan bir grupta yer almaları gerekir. İşte bütün olaylar bu dışlanan arkadaşların hırslanıp, bazen kavga edip, bazen kardeş gibi davranıp, bazende delice düşünceleri ile bir sona giderler.

genç çıraklar

İşte bu sonu merak ediyorsanız ve Google firmasının iş alımlarında nasıl bir yol izlediğiniz görmek istiyorsanız sizleri filmi izlemeye davet ediyorum. :)
Fragman sizlerle. :)

0 yorum :

Yorum Gönder

 
2013 - 2014. Yazıların Tüm Hakları Saklıdır. Düzenleyen : Anıl ALTUN